Close

Company

Марката DWT

DWT International AG е публикна компания с две седалища, намиращи се в Швейцария и Китай. DWT е регистрирана търговска марка и принадлежи на групата MeritLink. Нашата първа бизнес функция е производството на електроинструменти и аксесоари, заваръчни машини и градински инструменти в нашите съвместни и партньорски предприятия. Нашите продукти са сред най-конкурентните на международния пазар. Нашият успех е резултат от опитен екип, използващ модерно оборудване в нашите фабрики, съответстващи на система за контрол на качеството и работещи с други известни по света производители на електроинструменти от дълги години.

Нашата мисия

Днес ние имаме голяма верига от дистрибутори по света, която продължава да расте всяка година. Това е резултат от професионален подход, който включва стратегия за успешни продажби, гъвкавост и лоялност, различни форми на партньорство от съвместни предприятия до ексклузивни договори, продължителна поддръжка за нови бизнеси, организиране и финансиране на рекламни компании и изложения, избиране на коректна гама инструменти DWT и аксесоари за специфичния пазар. Нашият опит на международния пазар ни помага да проектираме широка гама продукти, която се подновява всяка година съобазно модерните пазарни изисквания. Качество, конкуренти цени, широка гама резервни части за гаранционно и следгаранционно обслужване - всички инструменти DWT, конкурентни на други световни производители.

Нашите услуги

Всички електроинструменти DWT се продават с гаранционна и сервизна поддръжка. Предлага се и следгаранционно обслужване. Има повече от 500 сервизни центрове в 40 държави, където се ремонтират инструменти DWT. Широката гама резервни части позволява бързото и ефективно ремонтиране на инструментите. Hашите специалисти в сервизния отдел разработиха широка гама услуги, които осигуряват основна гама и качество на резервните части за снабдяване на дистрибутори и наблюдение наличността на резервни части, план за разходи на компанията за гаранционно обслужване, упревлание на акаунти при използване на сервизни центрове, ръководства за експлоатация за унифицирането и съвместимостта на резервните части, идентификация за датата на производство на всеки продукт и потвърждение автентичността на гаранцията и сервизните карти чрез уебсайта на DWТ.

Производство

Първичната ни бизнес функция е производството в нашите съвместни предприятия на електроинструменти с марката DWT. Всичките ни авангардни фабрики съответстват изцяло на международните стандарти и позволяват годишно производство на повече от 4 милиона различни електроинструменти. Днес 1500 служители работят в нашите три съвместни предприятия, заемащи обща площ от 105 000 квадратни метра. Продуктите DWT са сред най-конкуретнтите на международния пазар. Този успех беше възможет благодарение на: професионален и опитен екип, употребата на модерно оборудване във фабриките, регулаторна съвместимост на системата за контрол на качеството съгласно ISO 9001 2000 и постоянното съдействие с другите световно известни поизводители на електроинуструменти от дълги години.

Кликнете върху бутона по-долу или върху иконите на картата на дистрибуторите.

COMING SOON

Отнасяйте се към другите така, както искате те да се отнасят към Вас.
Правете, каквото казвате, че ще направите и бъдете отговорни за своите действия. Прилагайте истина и откровеност в етичното отношение с всички хора. Обещание: да не разочароваме очакванията на клиентите, да останем честни към света на стойности, които принадлежат на идентичността на марката, да разбираме и чуваме гласа за нуждите на клиентите.

интегритет

Тренираме своята страст за постигане на съвършенство.
Демонстрираме кураж за поемане на рискове. Празнуваме успеха и разпознаваме постиженията. Уверяваме се, че сме от основно значение за своите клиенти. Ние създаваме довери в нашите клиенти благодарение на вътрешното ноу-хау и възможности; нашата марка е основана на тези ценности. Те дефинират наследството и стойности с добра основа.

отдаденост

Оценка на положителният и негативен опит като източник за познания и иновации.
Постоянно разбиване на рутината с поемане на рискове. Опит със свободата за избор: обичаме го, оставяме го или го променяме. Смисълът на водачеството и постоянното желание за развитие самообновяване, води нашата възможност за отговор на промените и нашия талант в създаването на възможности.

кураж

Изграждане на среда за отворена комуникация, споделяне на идеи и познания.
Създаване на различни таланти за създаване на организационно превъзходство. Работа заедно за изграждане на по-добър DWT за нашите клиенти. Възпитаване на атмосфера на респект, отвореност, забавление и коопериране. Стратегията и корпоративната идентичност, споделени от всички членове на екипа предоставя постоянност, която характеризира всички аспекти на DWT.

споделяне

Какво е

?

Merit Link е водеща световна фирма в областта на дизайна, производството и маркетинга на електроинструменти. Инструменти за домашна употреба и инструменти за професионалисти и индустриални потребители работещи по проекти свързани с преустройството, ремонта и строителството на дома. Нашият неумолим стратегически фокус на силни марки, иновативни продукти, съвършенство в деловите отношения и изключителните сътрудници са движещите сили на фирмена ни култура.

 • Международна група

  Ние сме международна група, продаваща нашите брандове в повече от 40 страни по целия свят. За управлението на тази огромна мрежа ние създадохме два главни центъра за управление, а също така ще създадем и три дъщерни фирми в стратегически важни пазари. Нашите дъщерни офиси съдействат на оперативната дейността и разширяването на пазарния ни дял. Те са също така и допирните точки с нашите партньори, с които поддържаме делови отношения и разширяваме съвместната дейност.

  Седалище

  (Продажби/Логистика)

  Пазари

  Южна Америка+САЩ

  Merit Link САЩ*

  Седалище

  (Покупки/Продажби/Управление на бранда)

  Пазари

  Русия + Европа

  Merit Link Швейцария

  Седалищеr

  (Покупки/Производство/Продажби/Логистика)

  Пазари

  Китай + Югоизточна Азия

  Merit Link Китай

  Седалище

  (Продажби/Логистика)

  Пазари

  Русия + Европа

  Merit Link Дубай

  Седалище

  (Продажби/Логистика)

  Пазари

  Русия + Европа

  Merit Link Сингапур*

 • Централно управление

  Merit Link има два основни центъра, един в Швейцария и един в Китай. Това са нашите два основни центъра за управление. В Швейцария ние се фокусираме на управление на бранда, дизайн на продукти, проектиране и иновации. Швейцарският център отговаря за покупките и продажбите на пазарите на Европа, БИ и Африка. В Китай е централния оперативен център, производствените предприятия, веригата магазини за китайския вътрешен пазар и екипа по продажби за Азиатски Тихоокеанския регион.

  Управление на бранда

  Международен авторитет

  Покупка на "Частни марки"

  Производствен дизайн/Комуникации

  Оперативен център

  Произв. възможности

  Верига магазини

  Общност на доставчици

 • Бизнес модел

  Един и същи бизнес модел и концепция се прилагат във всички поделения на групата. Нашето предложение е комбинация от продукт и канали за реализация. Ние сме разработили набор от брандове да отговорят на потребностите на пазара както и придвижване на продуктите до крайния клиент чрез нашата собствена мрежа за продажби. Ние комбинираме традиционните методи на продажби с новите онлайн платформи на електронната търговия.

  Свят

  Брандове / Категории

  На световните пазари Merit Link предлага разнообразие от брандове в многостепенна архитектура. Благодарение на четирите частни марки ние можем да предложим завършено решение за инструменталния сектор. Четири нива на качество и широка гама от продукти могат да задоволят търсенето на всеки пазар. В настоящия момент Merit Link продава в 40 страни, като непрекъснато увеличава тяхното число.

  • Четири собствени марки
  • Четири нива на качество
  • Широко разнообразие на категории
  • Широко разнообразие на продукти
  • Международни пазари

  Китай

  Верига магазини/Е-търговия/Сервиз

  На вътрешния пазар в Китай ние развиваме ново бизнес решение базирано на верига от магазини. Merit Link взема пример от най-добрите играчи в този бизнес. Merit Link предлага Инструменти и Услуги като комбинира традиционните методи с онлайн услуги за увеличаване на конкурентоспособността. Предлагането на продуктите включва частни марки, брандове на агенти, както и световно известни инструментални марки.

  • Верига магазини
  • Предлагане на инструменти и услуги
  • традиционни методи + онлайн
  • Частни марки + Бранд на агента
  • Известни брандове
 • Верига магазини

  Merit Link започна продажбите в Китай чрез собствена мрежа от верига магазини с цел по-доброто обслужване на растящото търсене от инструменти. Merit Link може да подпомогне крайните продавачи да изградят цялостна инфраструктура, с цел по-добро обслужване на клиентите. С присъединяване към мрежата на Merit Link собствениците на магазини получават достъп до широк избор на марки и продукти, услуги като складиране, покупки и промоции.

  Унифициран вид на марката

  Промоция

  Обновяване на изображението

  Маркетингови промоции

  Брандови промоции

  Сервизна система

  Услуга верига магазини

  Склад

  След продажбен сервиз

  Поддръжка

  Техническа помощ

  Грижа за клиента

  Продуктова система

  База данни

  Електро инструменти

  Градински инструменти

  Заваръчно оборудване

  Ръчни инструменти

  Пневматични инструменти

  Система от брандове

  Покупки / Продажби

  Частни марки

  Агентски марки

  Известни брандове

  Система за обучение

  Обучение

  Управление

  Техническо обучение

  Продуктово обучение

  Система от верига магазини

  Управление на верига магазини

  Общо изображение

  Стандартни продукти

  Стандартни услуги

  Стандартно управление

  Талант

 • Архитектура на марките

  Merit Link изпълнява изискванията на инструменталния пазар, предлагайки завършена група от марки с различно позициониране по качество. Ние имаме четири частни марки и брандове на агенти. Продуктите и категориите са разработени в съответствие с различните потребности на всеки професионален сегмент, следвайки една визия и стратегия. Целта е да се предложат най-добрите продукти, с най-добрите параметри на най-добрата цена.

  Индустриалени

  Професионални

  Хоби

  Собствени марки

  Индустриалени

  Професионални

  Хоби

  Агентски марки